shangbiao

Ina ua uma ona pa le okesene concentrator i Gangapur, Rajasthan, na fasiotia le fafine ma o lona toalua sa i ai i se tulaga ogaoga.

E foliga mai o le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le okesene faʻaletonu e se ulugalii i le Aai o Gangapur, Rajasthan na afaina ona o le masini na paʻu ina ua ki.Na maliu le faletua ma sa manu’a tigaina le tane i le faalavelave.
O le mea na tupu na tupu i le itumalo o Udaimol o Gangapur.O se tagata maʻi Covid-19 ua toe malosi na faʻaaogaina se afi eletise i le fale.
Fai mai leoleo, ona o Covid-19, Sultan Singh, uso o IAS Har Sahay Meena, sa faigata ona manava i le lua masina talu ai.Sa fa'atulaga se masini fa'aola okesene mo ia e fesoasoani ai ia te ia e manava, ma o lo'o toe malosi o ia i le fale.O le faletua o Singh, Santosh Meena, o le puleaoga o se aoga maualuga a teine, o loo tausia o ia.
Faitau foi |Malamalama atoatoa: Ua tali atu le malo o Rajasthan i tuuaiga a le BJP o le faʻatauina o masini okesene i tau maualuga
O le taeao o le Aso Toonai, o le taimi lava na ki ai e Santosh Meena moli, na pa ai le afi okesene.E iai le talitonuga o le masini lea na sasaa ai le okesene, ma ina ua ki le ki, na mu ai le okesene ma mu ai le fale atoa.
O le tuaoi na faalogoina le pa na faanatinati atu i fafo ma maua atu ai le ulugalii o loo feei, o lo o mu i le afi.Na toso ese i laua mai le afi ma ave i le falemai, ae na maliu Santosh Meena i le ala.O Sultan Singh ua siitia i le falemai i Jaipur mo togafitiga ma ua lipotia mai o loo i ai i se tulaga ogaoga.
O le la fanau tama e toalua, e 10 ma le 12 tausaga le matutua, e lei i ai i totonu o le fale i le taimi na tupu ai le faalavelave ma e lei afaina.
Ua tatala e leoleo se mataupu ma o loʻo fesiligia le faʻatau faleoloa na tuʻuina atu le okesene concentrator.Fai mai le faatauoloa o le masini na faia i Saina.O su’esu’ega muamua na fa’ailoa ai, o le compressor i totonu o le fa’apipi’i na pa, ae e le’i fa’amautuina le mafua’aga.


Taimi meli: Aukuso-10-2021